Door de onderstaande vragenlijst in te vullen stelt u ons in staat om de grootte van de zone te bepalen waar de aardbeving werd gevoeld met daarbijhorend een schatting van de aangerichte schade. Uw antwoorden zullen ons ook de mogelijkheid geven de wijze te bepalen waarop uw streek kan getroffen worden door toekomstige aardbevingen.

De onderzoekers van de Koninklijke Sterrenwacht van België zullen de binnenkomende informatie gebruiken voor publicaties, waarin op kwalitatieve, kwantitatieve of grafische wijze de schade zal beschreven worden. Persoonlijke informatie zal niet worden verspreid. Vul de vragenlijst niet in indien u niet akkoord gaat met dergelijke informatieverwerking.

Uw postcode is absoluut noodzakelijk om de intensiteit van de aardbeving in uw woonplaats te bepalen. Alle bijkomende informatie (naam, e-mail, telefoonnummer en adres) is facultatief, maar kan bijdragen tot een betere lokale evaluatie van de intensiteit.

Indien u informatie hebt over de manier waarop de aardbeving andere plaatsen heeft getroffen, vul dan voor iedere nieuwe locatie een andere vragenlijst in.


VRAGENLIJST OVER DE AARDBEVING VAN

ZULZICH-NUKERKE

1938-06-12 13:25:40 (UT)

If you want to read more about this event

Let op: vul het formulier in horende bij de juiste aardbeving.


You are viewing this page from outside the ROB network !
Inquiries for events older than 2009 are only available from inside the ROB network.